Udtalelser

Kære Pia

 Du har en “instant likeability”, når man møder dig.

Dernæst oplever jeg, at du har en aura af styrke, ro, elegance, en stærk vilje og stor venlighed og empati” 

En autencitet og autoritet. Den moderne verdens matriark 🙂 

 

Gennem forløbet har jeg sat stor pris på disse egenskaber. Du har været personlig og nærværende. F.eks har du brugt historier fra dit eget liv.

 

Det har skabt en tryghed i forløbet. det har inspireret mig og givet mig mod til at være mere ærlig i mit liv, overfor mig selv og mine omgivelser. Og det har givet mig mod til at drage mere omsorg for mig selv og min familie.

 

Jeg vil også takke dig for, at du har delt din viden om familieopstilling med mig – det har været en stor revolution for mig. 

 

Du er utroligt inspirerende i din måde at være på. Og jeg synes, du er et stærkt forbillede. 

 

Kh Birthe”

“Kære Pia. Tusind tak for vores møde. Jeg tog rigtig meget til mig, og brugte rigtig mange af dine råd over for vedkommende og resten af medarbejderstaben i dag! Det fungerede 100% , Tak! (Ulrik, Skoleleder på Privatskole)”

” Fedt at opdage hvor meget en menneske-kender Pia Skovsgaard må være, for hun har virkelig kunnet fornemme hvornår jeg havde brug for spark og hvornår jeg havde brug for opmuntrende ord. Jeg er altid gået fra møderne med ny energi og øget tro på fremtiden. Det har været et fantastisk forløb – ganske enkelt.”

” Pia er utrolig dygtig til at skelne mellem det der umiddelbart lyder rationelt rigtigt, når jeg siger det, og så det hun kan se på min kropsmimik og høre på min stemme er den egentlige sandhed, og det spejler hun fuldstændig ucensureret, så min læring på mig selv er rigtig stor. Pias evne til at gøre rummet kærligt og give mig følelsen af, at alt er tilladt, er meget frisættende og gør, at jeg kan dele de mest ufattelige ideer og drømme med hende. Dette er rigtig godt for min proces.”

” Jeg synes altid at det er en stor oplevelse at møde en faglig kompetent person, som ikke bare er yderst fagligt kompetent men også har en personlighed og attitude som gør at vedkommende formår at give viden og erfaring videre på en positiv og konstruktiv måde, så man som nybegynder føler sig løftet og får lyst til at arbejde videre.”

“Pia er en dygtig menneskekender og ved lige, hvad hun skal spørge ind til, for at sætte skub i tankerne. Med sin varme person og sin store indlevelsesevne formår hun at skabe et miljø, hvor jeg føler mig tryg og tør tale om alt. Jeg har udviklet mig meget siden jeg begyndte hos Pia og vores sessioner har givet mig modet til at leve det liv, som jeg altid har drømt om.”

Anja, Chefkonsulent

“For et par år siden stod jeg i en situation hvor jeg enten skulle skifte job eller gøre noget drastisk anderledes end jeg plejede. En vedvarende uenighed mellem mig og den øvrige ledelse, var blevet altoverskyggende. Da jeg ikke var parat til at forlade min arbejdsplads, søgte jeg sparring hos Skovsgaard HR. Det skulle vise sig, at blive den bedste investering, jeg har foretaget!

Jeg havde min første session hos Pia Skovsgaard en fredag eftermiddag af en times varighed. På vej ud af døren fik jeg en opgave, som jeg skulle tænke over til næste session. Opgaven var simpel og havde intet med min arbejdsplads at gøre. I løbet af weekenden reflekterede jeg over opgaven, noterede løbende de svar, jeg kom frem til, og lagde så opgaven bag mig søndag aften. Mandag morgen på jobbet skete det mest forunderlige – jeg reagerede pludselig helt anderledes på mine kolleger end jeg plejede?? Mine reaktioner overraskede ikke kun mine omgivelser, de kom i den grad også bagpå mig selv!! På intet tidspunkt i løbet af sessionen om fredagen eller i løbet af weekenden havde jeg tænkt på eller talt om, at reagere anderledes. Det skete bare. Og det VIRKEDE!! De uoverensstemmelser jeg tidligere havde oplevet som en massiv forhindring, var blevet til små ubetydelige ’bump på vejen’ bag mig! Det var fantastisk!

Jeg er stadig ansat i samme virksomhed, og vi er stadig ikke helt enige – men det ’fylder’ ikke længere. Mit udbytte af mine sessioner med Pia Skovsgaard har været langt større og jeg har glæde af det i både privat- og arbejdsliv. Jeg er blevet bedre til at læse mine omgivelser og handle derefter, og til at vurdere hvornår jeg selv har det fornødne overskud til at gå ind i de mere komplicerede dialoger og prioritere derefter. Jeg ser stadig Pia Skovsgaard on and off, og jeg værdsætter både den helt konkrete sparring som Pia giver mig og alle de refleksioner, der kommer deraf. Pia har en fantastisk indsigt i vores måde at agere på, og de passer hver gang!”

Annette

Regnskabschef