inhouse coaching

Jeg har lang erfaring med professionel coaching og rådgivning i og udenfor virksomheder.
Jeg oplever, at Inhouse Coacing i virsomheden 1, 2 eller flere dage om ugen giver ekstra stor værdi for alle parter, da jeg med kendskab til virksomhedens kultur og værdier kan understøtte medarbejderne i deres trivsel, kommunikation, samarbejde og performance.

Med en Inhouse Coach som en tilgængelig ressource investerer man i mere trivsel, bedre fastholdelse af talenterne, forbedret arbejdskultur og øget loyalitet blandt de ansatte.

Samtaleemnerne med en coach kan være mangeartede – det kan være spørgsmål og refleksioner om f.eks.:

– ” hvordan lykkes jeg med at få mine kollegaer eller min chef til at lytte mere til mig?”
– ”jeg er ny teamleder og vil gerne være en rigtig god leder men også passe på, at jeg ikke kræver for meget af mig selv og andre”
– ” jeg synes, at det er svært at få taletid på vores møder – alle fylder meget og jeg bakker ligesom ud”
– ”Jeg er bange for, at jeg er ved at blive stresset, hvordan får jeg sagt det eller får ændret på mine forhold?”

Eksemplerne er emner, som fylder i hverdagen. Jeg kan som Inhouse Coach lytte, sparre og hjælpe med værktøjer, som skaber større trivsel, fanger problemer i opløbet, forebygge stress, konflikter og utilfredshed.

Refleksioner fra ledere og medarbejdere:

”Jeg kan anbefale Pia. Hendes evne til at skabe ro og sammenhæng i stressede situationer er god. Jeg har haft stor glæde af samarbejdet.” TSR

”Mine største anbefalinger af Pia. Vi har haft mange gode snakke om udvikling af kompetencer og coaching og hver gang har Pia været dygtig til at se hvad der reelt var brug for og coache så vi sammen kom videre i den rigtige retning.” HL

“Jeg har haft fornøjelsen af Pia som inhouse coach i ca. 2 år, og i den tid har jeg været rigtig glad for at have muligheden for at sparre med hende. Pia er super-dygtig og sympatisk, og kan rådgive både fagligt og personligt. Pia er højt professionel og samtidig empatisk, og hendes coaching har betydet enormt meget for mig. Både i det daglige på arbejdspladsen, hvor jeg skulle løse vanskelige opgaver, og ikke mindst personligt. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger af Pia.” MD

”Fedt at opdage hvor meget en menneskekender Pia Skovsgaard må være, for hun har virkelig kunnet fornemme, hvornår jeg havde brug for spark og hvornår jeg havde brug for opmuntrende ord. Jeg er altid gået fra møderne med ny energi og øget tro på fremtiden. Det har været et fantastisk forløb – ganske enkelt.”

Logos-dpf-emcc