business coaching

Jeg har lang erfaring med professionel coaching og rådgivning af ledere – både nye og meget erfarne i ledergerningen. Coachingen/rådgivningen kan vedrøre temaer som lederrolle, medarbejderhåndtering, egne karriereveje, egen rolle i forhold til en ledergruppe, arbejdsliv og privatliv, bevidsthed om egne muligheder og begrænsninger m.m.

Vi tager ved hvert møde udgangspunkt i nuet og altså de overvejelser og/eller situationer, som er aktuelle lige pt. Man behøver ikke have problemer eller være kørt fast for at få coaching. Nogle af de største aha-oplevelser og resultater kommer ofte ud af et møde, hvor ”der ikke rigtig var noget på tapetet”.

studie coaching

Jeg oplever en større og større efterspørgsel på coaching af studerende enten i egen praksis eller på det enkelte gymnasium/handelsskole. Behovet for at få hjælp til at jonglere med en fuldt booket hverdag med store krav fra både omgivelser og én selv er stigende. Jeg tilbyder at hjælpe med at finde en bedre balance i livet, at mærke efter samt at kunne styre efter egne værdier, sætte realistiske mål og finde dig selv i det hektiske studieliv. Ligeledes kan jeg bidrage med den praktiske værktøjskasse til bedre disponering af tid og ressourcer.

Logos-dpf-emcc